Detall de vídeo

Capítol 1

Mar de sons
19/07/2012 00:23:56 | 34 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Després d’un dia assoleiat d’estiu, quan els sol es pon, és el moment idoni per obrir la finestra o sortir al carrer. A la Costa Brava, és en aquest moment quan apareix la brisa marina amb els seus aromes i des de fa molts anys també acompanyat de les notes musicals. El litoral gironí és el marc de nombrosos festivals d’estiu, molts d’ells reconeguts internacionalment. Els escenaris ja per si sols, són una obra d’art, els Jardins Botànics de Cap Roig a Calella de Palafrugell, les ruïnes d’Empúries, la ciutadella de Roses, l’església Romànica de Torroella de Montgrí, el Castell de Peralada.... Si a aquests espais màgics se’ls complementa amb una música de primer ordre la combinació és indescriptible.
Mar de Sons pretén precisament descriure i explicar quins són aquests festivals i fer
un repàs als espectacles que s’hi duen a terme. Cada programa recollirà 7 actuacions diferents. L’espai estarà presentat i dirigit pel periodista Gil Costa.
Al llarg dels 6 programes, seguirem les principals figures mundials que aterraran a la Costa Brava aquest estiu com Bon Dylan, Paul Anka, Joan Manel Serrat, Alejandro
Sanz, Joaquin Cortès o Simple Minds. Però també artistes del país que s’han fet un forat dins el panorama musical català com els Amics de les Arts, Sílvia Pèrez Cruz o Mishima.
Mar de Sons és la combinació perfecte per una nit d’estiu, entorn privilegiat i banda
sonora de qualitat.